top of page
reiki.jpg

R E I K I

Reiki är fin som aktiv återhämtning. Det är en djupt vilsam och läkande energihealingmetod som går ut på att flytta/rikta om energierna i kroppen och dess energifält så att den egna förmågan till självläkning kan starta.

Energin jobbar både på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt plan. Du behöver inte förvänta dig något eller prestera något. Reiki tar du bara emot. Så se det som en reset för hela ditt system.

De allra flesta upplever ett lugn och en lätthet efter en reikibehandling. Men som med allt så är alla upplevelser unika.

Du bäddas mjukt ner och om, är fullt påklädd och tar emot energin. Jag placerar mina händer på olika områden på din kropp och stannar sedan där med dem en stund innan jag flyttar dem vidare.

Alla behandlingar avslutas med ett kort samtal om upplevelsen. Vill du lägga till ett lite längre och fördjupat samtal så bokar du den längsta behandlingen. Det går också fint att lägga till reiki som kombination till din coaching/samtalsterapi. Läs mer om det här eller kontakta mig för mer info 

INVESTERING

850 kronor för 60 minuter

1200 kronor för 90 minuter 

525 kronor för distans 

Reiki på distans innehåller ett introduktionsmejl, behandling samt ett avslutande mejl med den information/budskap som kom till mig 

R E I K I: Tjänster
IMG_0389.PNG

Börja resan på reikins magiska väg

R E I K I: Välkommen
IMG_1187.jpg

Fördjupa dig i reikins magiska värld

R E I K I: Välkommen
bottom of page