top of page
DRICKAKAFFE.JPG

Om Stilla Tankar

Jag som driver Stilla Tankar heter Maria Forslund och har, så länge jag kan minnas, fascinerats av människors beteenden, känslor, tankar och liv. Redan som liten upptäckte jag verktyg som hjälpte mig att stilla mina tankar och allt eftersom har de verktygen fått liv genom andra

 

Genom alla mina år med kända och okända människor framför mig i stolen vet jag att vi sällan vet vad som döljer sig bakom ytan. Och att det är just det där som döljer sig som är det viktiga – essensen.

Jag brinner för att få människor att bli den bästa versionen av sig själva både på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt plan. Det gör jag genom att erbjuda samtal, coaching, andning, yoga, meditation och reiki. Genom de verktygen finns det som guidar dig till ett liv där du är mer sams med dig själv. Ett liv där både rörelse och stillhet finns med. För vi behöver hitta balansen i det. Balansen hittar vi genom att utforska de vi är, det vi behöver och det vi drivs av. Det kommer jag att guida dig i under den tiden vi ses, oavsett hur vi ses. På vilket sätt kommer vi tillsammans fram till.

Jag är utbildad inom psykosyntes som är en utvecklingspsykologi som alltid ser till potential och möjligheter.

Jag är också yogalärare inom både fysisk (ashtangayoga och hathayoga) samt mer lugn (yinyoga, restorative) yoga. Till det har jag utbildningar inom meditation och andning.

Jag är också Reiki Master. Reiki är en healingmetod som är djupt vilsam och läkande och som boostar kroppen att balansera sitt energisystem

Under dina timmar hos mig dyker vi ner i vad just du behöver och skräddarsyr ett program.

.

Jag tar emot i Bromma (Rodjuret, Ålstensgatan 8) samt online via zoom

bottom of page