IMG_0538.PNG

HÖSTRETREAT PÅ SKALKARIKET

8-9 OKTOBER 2022

I oktober, när dagarna blir mörkare och kortare bjuder jag in till en härlig hösthelg på Skalkariket. Min vän och kollega Karin Rosell (som driver Skalkariket) är med som sidekick hela helgen och ser till att vi har det bra

Skalkariket ligger mellan Mariestad och Skövde och du tar dig dit med bil, tåg eller cykel (om du bor nära)

Vi kickar igång retreatet på lördagen och avslutar på söndagen men för dig som vill maxa vistelsen (och kanske längtar efter att komma ifrån vardagen en lite längre stund) ges möjlighet att checka in redan på fredagen. Då tar vi ett glas bubbel i orangeriet och landar mjukt in i helgen.

Retreatet bjuder på tre yogaklasser, två skogsbad/meditation/inspirationsföreläsning (beroende på väder och vind), övernattning, frukost, två luncher (lördag och söndag) samt middag på lördag kväll.
Min yoga utstrålar grund och trygghet och jag har mottot ”alla kan yoga”. Helgen har fokus på andetaget. Vi kommer att utforska det på en rad olika sätt, med specifika tekniker och du får med dig fina verktyg att använda i vardagen. Jag bjuder in till meditation, breathwork, pranayama (olika andningstekniker), flödande yoga och väldigt lugn yoga. För dig som vill finns även möjlighet att boka in en Reiki-behandling då jag tar med min bädd. Helgen är designad för att ge dig möjlighet till att hitta space för dig.
Under din fria tid finns pool att simma i, pool att bubbelbada i, skog att ta promenad i, sköna rum att hänga, ett orangeri att läsa i och, om du vill, härliga människor att samtala med.

Du investerar 2600 kronor (early bird fram till 1/9, sedan 2860 kronor) och då ingår allt (tillägg för enkelrum tillkommer, annars del i dubbelrum).

Jag ser fram emot att ta hand om dig under några härliga höstdagar. Och jag vet att Karin också gör det