top of page
7860AE36-9010-4C70-8082-A006E69BADE8.jpg

YOGARETREAT PÅ SKALKARIKET

28-29/10

I slutet av oktober, när dagarna är kortare och mörkare, bjuder jag in till en härlig hösthelg på Skalkariket. Min vän och kollega Karin Rosell (som driver Skalkariket) är med som sidekick hela helgen och ser till att vi har det bra.


Skalkariket Konferensgård ligger mellan Mariestad och Skövde och du tar dig dit med bil eller tåg (vi hämtar på tågstationen).


Vi kickar igång retreatet på lördagen (28/10) och avslutar efter lunch/tidig eftermiddag på söndagen (29/10) men för dig som vill maxa vistelsen och kanske längtar efter att komma ifrån vardagen en lite längre stund ges möjlighet att checka in redan på fredagen. Då tar vi ett glas bubbel i orangeriet och landar mjukt in i helgen.

 

Retreatet bjuder på tre yogaklasser, två skogsbad/meditation/inspirationsföreläsning (beroende på väder och vind), övernattning, frukost, två luncher (lördag och söndag) samt middag på lördag kväll. Möjlighet att boka tid för reiki och/eller frekvensterapi kommer att finnas.

 

Du investerar 2900 kronor (early bird fram till och med 1/9 sedan 3460 kronor) och då ingår allt (tillägg för enkelrum tillkommer, annars del i dubbelrum samt också extra tillägg för övernattning och frukost om du kommer på fredagen)

 

Länk till anmälan finns här nedan och du får gärna skicka mig ett mejl om du har några frågor eller funderingar. Du betalar bara anmälningsavgiften när du anmäler dig och resten senare

 

Jag ser fram emot att ta hand om dig under några härliga höstdagar och jag vet att Karin också gör det.

bottom of page