top of page
95CE2971-5176-4818-9CB0-7DB0E47578E3.JPG

ETT ÅR MED STILLA TANKAR

I en värld där allt rusar allt snabbare är det ibland svårt att stanna upp och hinna med. Under 2024 kan du som längtar efter mer närvaro och långsammare tempo ge dig själv en söndag i månaden  där fokus ligger på att gå från görande till varande och in i mellanrummet där nytt och annat kan födas. 

I det mellanrummet utforskar vi den långsamma och inkännande yogan (yin, restorative, mjuk sensing samt free flow), mjuka avslappningen (yoga nidra) och meditation samt tar hjälp av olika psykosyntesövningar för att reflektera och jobba med förändring på ett djupare plan. Allt för att du ska kunna skala av och ner samt förenkla i ditt liv.

Jag jobbar med konceptet ”Inbildning” snarare än utbildning. Det innebär att du lär in och tar till dig det du behöver utifrån de behov du har. Jag lär inte ut och formar utan är den som står för ramar och inspiration. Året är döpt till  ”Ett år med Stilla Tankar”. Stilla Tankar är namnet på mitt företag och att stilla tankar ligger till grund för allt jag gör i mitt företag. Vi kickar igång i januari och håller på till och med december (med uppehåll för juni och juli)

Alla helger hålls på Rodjuret i Bromma. Följande datum är aktuella: 14/1, 11/2, 17/3, 14/4, 5/5, 14/9, 13/10, 17/11 och så ett datum i augusti och ett i december (som ännu inte är helt bestämda). Vi ses mellan 10-12:30.

Vill du gå hela året och även lägga till samtal/reiki/vägledning för att ge dig själv möjlighet till individuell återkoppling så är din investering:  510 kronor per workshop samt 990 kronor per samtal. Du behöver signa upp dig på minst fyra samtalstillfällen för det priset (annars 1200 kronor/samtal). Då får du även reflektionsfrågor inför och efter varje workshop.

bottom of page