Upp med händerna

NEXT VERSION OF YOU

Slå dig ned en stund...

.. och låt mig hjälpa dig att samla ihop allt det där som kanske virrar och irrar i dig. 

För jag upplever att det surrar och burrar i många nu. På en rad sätt. 

Och är det något jag är bra på, efter tolv års erfarenhet av att guida människor med psykosyntesen som grund, så är det att samla ihop och skicka med dig en essens. Din essens. Det du redan har i dig som jag ser och belyser.

.

Under hösten öppnar jag upp några ytterligare platser till dig som vill committa dig till dig själv och din egen utveckling.

Det innebär att du och jag följs åt under resten av året, en gång i månaden och att du betalar ett v ä l d i g t bra pris för det. Du vill kan sedan fortsätta jobba med dig (och mig!) under första halvan av 2022 för att på så sätt få ett helt års guidning

.

Jag längtar efter att jobba med dig som förstår och uppskattar värdet av just comittment - och som vet att förändring behöver sin tid.

.

Din investering i dig själv är 850 kronor i månaden. Då ingår 1 timmes samtal samt uppföljning via mejl. Ordinarie pris är betydligt mer. 

Priset gäller bara om du signar upp resten av året (men det går fint att delbetala)och det finns bara några platser

Vill du sedan gå vidare och boka ytterligare ett halvår så blir ditt pris 800 kronor i månaden för resterande samtal. Det är nästan hälften av vad ett "vanligt" coachingsamtal kostar 

.

Det går lika fint att ses över nätet som IRL vilket gör att du kan bo var som helst