mediterar

HEDRA HÖSTEN

Meditation, reflektion och reiki - onlinekurs

Det är många av oss som är vilsna efter det ett och ett halvt år som passerat. En tid som förändrat både världen och oss alla, på olika sätt. 
Kanske är du en av dem som tappat fart och/eller gnista. Kanske längtar du efter något annat men har svårt att ta dig igenom det som du upplever ligger i vägen.
.
Under hösten ger jag dig möjlighet att hitta små sanna steg mot det som just du längtar efter. 
Med hjälp av meditation, reflektion och reiki få du läka det som behöver läkas samt mod att rikta strålkastaren åt ett annat håll. 
För är det inte dags för det nu?
.
I början av september, oktober, november och december skickar jag ut material med reflektion och meditation som du gör när det passar dig. 
Sedan bokar vi tillsammans tid för reiki på distans (eller IRL om du vill, då lägger du till en liten extrakostnad). Du får också feedback från mig via mejl.
.
Kursen baseras på psykosyntes, reiki och yogafilosofi och passar dig som gillar att skriva och reflektera (eller vill komma igång med det), vill utforska eller fördjupa meditation samt är nyfiken på reikins magiska kraft.
.
Syftet med kursen är att få igång din egna unika rörelse så att du kan navigera åt rätt håll. Och en giraff spelar också en stor roll. På vilket sätt kommer du bli varse så småningom.

Investeringen är 675 kronor i månaden (i fyra månader)