rauk.JPG

 A K T U E L L T

YOGARETREAT PÅ FÅRÖ 12-16 MAJ 2022

När våren är som vackrast bjuder jag återigen in dig till att möta den tillsammans med mig på Fårö

.

Vi yogar varje morgon och efter frukost ges fri tid att njuta av Fårös karga och vackra natur, ta ett bad i havet, läsa under valnötsträdet, cykla iväg en stund , besöka något av rauk-områdena eller bara njuta av solen mot kalkstensväggen till Fårögården. 

.

Innan middagen samlas vi för ytterligare en yogastund och därefter låter vi restaurangens magiska miljö och mat som tar hand om både kropp och själ

.

Nytt för denna gång är att vi har möjlighet att boka in oss på den intilliggande hästgården och rida islandshäst. Turen är cirka en timme och tar oss genom makalös natur. Detta ingår inte i priset utan tillkommer för dig som är intresserad.

Likaså finns möjlighet att boka reiki-behandling hos mig. Anmälan till detta görs på plats

PRAKTISK INFO

Yoga: Jag kommer att anpassa yogan efter er som är med på resan. Min yoga är tillåtande och utstrålar lugn och trygghet. Mitt motto är att alla kan yoga. Du kommer att få göra både fysisk krävande yoga samt mer stillsam. Vi yogar i "Yogagaraget" som ligger på samma område som B&B och Restaurangen

Vi startar på torsdag eftermiddag den 12 maj och avslutar efter yoga och frukost måndagen den 16 maj

Mat: Alla måltider är vegetariska och serveras på Restaurang Fårögården

Boende: Vi bor på intilliggande Fårögårdens Bed&Breakfast. Del i dubbelrum (tillägg för enkelrum tillkommer). 

Transport: Resa till och från Fårö bokas på egen hand och ingår inte i priset. 

Investering: 6500 kronor. Du betalar en anmälningsavgift på 1660 kronor när du anmäler dig. Den avgiften är inte återbetalningsbar (såvida pågående restriktioner/förhållningsregler gällande pandemi gör retreat omöjligt att genomföra). Resterande belopp betalas direkt på plats till Fårögården.

Din anmälan är bindande och din plats bokad och bekräftad när anmälningsavgift är betald

.

Läs mer om Fårögården och/eller anmäl dig via knappar här nedan