top of page
IMG_0389.PNG

REIKI - SHODEN

The first teaching

I den allra första initieringen till reiki får du lära dig mer om energiarbete och hur du kan använda det för att stärka och stötta och boosta både dig själv och andra. 


SHODEN betyder "The first teaching" och du kommer att få lära dig grunden i Reiki. Vi jobbar med traditionen, och historien. Du kommer att få lära dig att använda din energi och intuition. Vi jobbar med de fem principerna i Reiki , du blir initierad till den första kraftsymbolen och får också med dig positioner och metoder för att kunna börja använda reiki både på dig själv och andra Vi gör en djupdykning i vad inre arbete och energi är och du kommer att få jobba med det på ett fysiskt, emotionellt, mental och spirituellt plan.


Kursen består av två delar

DEL 1 ÄR ONLINE - Du jobbar i din egen takt, och har tillgång till en kursportal med videos, workbooks, information och inspiration. 


DEL 2 ÄR IRL - Vi träffas tillsammans och går igenom det som är enklare och bättre att lära sig i en grupp. 


Du har tillgång till den första delen så snart du anmäler dig. Den andra delen är söndagen den 16 oktober mellan 9-16 på Yoga By ute i Troxhammars butiksby på Ekerö (du tar dig enkelt dit med bil eller buss från Brommaplan)


Din investering: 3700 kronor (går att delbetala)

bottom of page