top of page
IMG_8227.JPG

S.T.O.P

Under sex olika moduler kommer du, i sommar, att få jobba med att ersätta negativa tankebanor, rädsla och oro med positiv kraft och energi.


För oavsett vilka vi är och varifrån vi kommer så hamnar de allra flesta av oss någon gång i negativa tankebanor. Ibland kommer vi ur dem ganska direkt men ibland behöver vi guidning i att nysta och kanske också först varifrån de kommer och hur vi kan undvika att hamna där igen.


Det finns olika metoder och sätt för att jobba med att ersätta oro och negativa tankar med positiv kraft och energi. Under denna kurs delar jag med mig av mina bästa verktyg. De verktygen har blivit en metod som jag döpt till S.T.O.P där varje bokstav bildar ett eget ord som i sin tur är rubriken för respektive modul i kursen.

Kursen är online vilket gör att du kan göra den när du vill och hur många gånger du vill. Förutom fyra grundmoduler finns en välkomstmodul och en bonusmodul och samtliga moduler innehåller video, arbetsbok och inspiration.


Du investerar 795 kronor för kursen och i den finns också möjlighet att köpa till reiki eller coaching/vägledande samtal till ett förmånligt pris (890 kronor/timmen istället för 1200 kronor när det gäller samtal och 650 kr/IRL-reiki alt 350 kr/distans-reiki

Priserna gäller för två tillfällen och kan nyttjas till och med 30 september 2022

Kursen ligger i en sluten grupp på FB. 

bottom of page